Usein kysytyt

kysymykset

Mikä on Kide.app ja miten se toimii?

 

Kide.app on sovellus, jonka kautta voit ostaa tapahtumalippuja, milloin ja missä vain. Palvelu toimii niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Maksaminen tapahtuu pankki- tai luottokortilla (Visa Electron, Visa Credit/Debit, Maestro ja Mastercard Credit/Debit). Lisäksi palvelussa toimii MobilePay ja PIVO. Saat ostamasi pääsylipun kätevänä mobiililippuna älypuhelimeesi.

 

Ennen lippujen ostamista palveluun pitää luoda tunnus. Tunnuksen pääset luomaan Profiili-välilehdellä klikkaamalla ”Luo käyttäjätunnus”-painiketta. Palveluun voit kirjautua sähköpostillasi tai Facebook-tunnuksillasi. Rekisteröidythän palveluun sellaisella sähköpostiosoitteella, joka on aktiivisesti käytössäsi, sillä sieltä löydät tilausvahvistukset ja kuitit. Ensimmäisen kirjautumiskerran jälkeen pystyt jatkossa ostamaan lippusi ja hoitaa mahdolliset ilmoittautumiset muutamalla klikkauksella.

Haluaisin muuttaa osallistumistietojani Talvipäiviin. Mihin olen yhteydessä?

 

Mikäli lipussa on kysytty lisätietoja, kuten Talvipäivien osallistumistietoja, niin olettehan muutoksista yhteydessä Talvipäivien tiimiin tai Kide.appin asiakaspalveluun tietojen muutoksia varten.

 

Muutoksista tulee ilmoittaa osoitteeseen viestinta@talvipaivat2020.com

 

En pääse tapahtumaan. Voinko myydä ostamani lipun eteenpäin?

Voit lähettää lipun kaverillesi tai uudelle lipunostajalle lompakostasi lipun oikeasta ylänurkasta löytyvän nuolipainikkeen avulla. Lähettäminen tapahtuu vastaanottajan Kide.app tunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen avulla. Tämän jälkeen vastaanottaja saa liput lompakkoonsa sekä sähköpostiviestin varmistukseksi. Mikäli lippusi ostaja ei ole Kide.app käyttäjä, pyydä häntä rekisteröitymään palveluun. Olethan yhteydessä Talvipäivien järjestäjään viestinta@talvipaivat2020.com tietojen muutoksia varten, jotta muutokset saadaan päivitettyä uuden henkilön tiedoille 

En majoitu koulumajoituksessa. Mikä majoitusvaihtoehto tulee valita?

Talvipäivien lippuun kuuluu koulumajoitus. Jokaisella lipun ostajalla on oikeus valitsemaansa koulumajoitukseen ja ajanviettoon hänelle ohjatulla koululla. Näin ollen koulumajoitus tulee valita lippua ostaessa, vaikka et koululla tulisi yöpymäänkään. Normaali majoitus tarkoittaa perinteistä koulumajoitusta. Hiljainen majoitus nimensä mukaan on koulumajoitus, joka on rauhoitettu ylimääräiseltä toiminnalta ja melulta.

Mikäli olet itse hankkinut muun majoituksen, ei siitä tarvitse ilmoittaa Talvipäiväyhdistykselle. Voit tässä tapauksessa valita normaalin majoituksen ilmoittautuessa.

  • @talvipaivat2020
  • Facebook - White Circle
  • White Spotify Icon